Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu: APP a depus plângere penală împotriva ministrului Virgil Popescu

F. P.
codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu – secretar general al A.P.P. a anunțat că formațiunea pe care o reprezintă a atacat astăzi cele două ordonanțe ale Guvernului referitoare la modificările și completările aduse la producerea și furnizarea energiei electrice și a gazelor.

„A.P.P., așa cum a anunțat, a atacat astăzi 13 septembrie 2022, atât O.U.G. 27/2022, cât și O.U.G. 119/ 1.09.2022 cu modificările și completările aduse la producerea și furnizarea energiei electrice și a gazelor, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 864 din 1 septembrie 2022.

A.P.P. folosind toate pârghiile legale de atac împotriva acestor Ordonanțe antiromânești, astăzi a depus mai multe plângeri și sesizări, simultan, astfel:

1) A.P.P. a depus Plângere Penală împotriva Ministrului Energiei, Virgil - Daniel Popescu, pentru abuz în serviciu și subminarea intereselor naționale.

2) A.P.P. a depus sesizare oficială la Avocatul Poporului, adresată doamnei Renate Weber – avocat al poporului, cu solicitarea de a sesiza de urgență C.C.R., în temeiul Art. 15, Al.1, Lit 1, din Legea 135/1997.

3) A.P.P. a depus la Parlament mai multe amendamente și propuneri de modificare radicală asupra mai multor articole din cele două Ordonanțe, pe care le considerăm dezastruoase, atât pentru consumatorul casnic român, cât și pentru mediul antreprenorial.

Tot astăzi, domnul deputat Francisc Tobă - Vicepreședinte A.P.P. va explica de la tribuna Camerei Deputaților, toate cele de mai sus, inclusiv amendamentele și modificările pe care le dorim la aceste Ordonanțe antiromânești”, a anunțat Codrin Ștefănescu – Secretar General al A.P.P.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.