Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu: E musai să ne recuperăm partidul urgent

Codrin Stefanescu

Fostul secretar general al PSD din perioada lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, îl atacă dur pe actualul lider interimar al PSD pe care îl acuză de colaboraționism cu președintele Klaus Iohannis.

El crede că actuala conducere a partidului ar vrea ca nemulțumiții să părăsească partidul, iar el face apel la recuperarea partidului:

”Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sā plece din partid toti nemultumitii, doar academistii secreti conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinati ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu asa!”, scrie Codrin Ștefănescu pe contul personal de Facebook.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a râs duminică seara la România TV de scenariul ridicat de unii analiști care văd o posibilă înțelegere între PSD și Cotroceni de schimbarea  a premierului pentru că președintele Klaus Iohannis nu l-ar mai vrea pe Ludovic Orban șef la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.