Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu prevede ANIHILAREA totală: Anunțul făcut la Antena 3

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea interlopi Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a criticat dur ”dictatura” impusă de Liviu Dragnea, în PSD, înainte de Congresul de sâmbătă! După ce a pierdut cursa pentru funcția de secretar general, Ștefănescu spune că se așteaptă să fie revocat și din funcția de adjunct al celui împotriva căruia a candidat.

”Mă aștept la absolut orice. Mă aștept să fiu revocat din funcția de secretar general adjunct. Nu o să mă lamentez.”, a spus, la Antena 3, Ștefănescu.

Citește și: Președinte PE VIAȚĂ! Decizie CONTROVERSATĂ a Adunării Naționale Populare a Chinei: S-a abolit limitarea numărului de mandate

Liderul PSD a vorbit și despre amenințările lui Dragnea la adresa vocilor critice din partid. ”Cine o va mai face, o să vorbească din afara partidului!”, a fost mesajul lui Dragnea pentru adversarii săi.

”Eu cred că a fost o declarație la cald, așa, că îl cunosc. Să spui că nu mai au voie să vorbească Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Nicolae Băniciou sau Liviu Pleșoianu, nu cred că o să se întâmple.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Citește și: Donald Trump, în centrul unui nou scandal IMENS: Președintele SUA l-a înjurat pe un celebru jurnalist, în timpul unui miting

Marian Neacşu a obţinut funcţia de secretar general cu 3.063 de voturi pentru, împotrivă înregistrându-se 668 de voturi. Contracandidatul său, Codrin Ştefănescu a obţinut 668 de voturi "pentru" şi 3.063 de voturi împotrivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.