Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin: 'Mai încrezător în fuziune' după succesul ETH la Londra

malta.bc.events
criptomonede industria muzicala

Cofondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a apreciat succesul londonez, adăugând că i-a conferit mai multă încredere în viitoarea fuziune cu lanțul Eth 2.0.

Vorbind la Bloomberg News din Singapore, Buterin a spus că EIP-1559 este „cu siguranță cea mai importantă parte a Londrei”. Actualizarea, care a intrat în vigoare în urmă cu aproximativ 15 ore, a modificat mecanismul de generare a taxelor, ducând la reducerea unei părți din taxe.

La momentul scrierii, mai mult de 3.500 ETH în valoare de aproximativ 9,8 milioane de dolari fuseseră deja arși de la lansarea upgrade-ului .

Buterin a declarat că desfășurarea cu succes a actualizării la Londra este „o dovadă că ecosistemul Ethereum este capabil să facă schimbări semnificative”. El a adăugat că actualizarea:

„Cu siguranță mă face să am mai încredere în fuziune”

Conform documentației oficiale , rețeaua principală Ethereum actuală va „fuziona” cu lanțul de semnalizare dovadă de miză care marchează sfârșitul dovezii de lucru pentru Ethereum. Acest lucru este planificat să preceadă lansarea lanțurilor de cioburi și este puțin probabil să se întâmple anul acesta, deși cercetătorii Eth 2.0 lucrează la modalități de accelerare a calendarului.

Odată fuzionat, noua rețea principală va avea capacitatea de a derula contracte inteligente pe PoS, eliminând operațiunile miniere înfometate de energie și reducând potențial consumul de energie al rețelei cu 99%.

Citește și Se întâmplă astăzi: MUTAREA care va răsturna prețurile criptomonedelor

În afară de arderea taxelor, actualizarea la Londra a introdus, de asemenea, dimensiuni variabile ale blocurilor, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil ca utilizatorii să aștepte atât timp cât tranzacțiile vor fi procesate în blocuri fixe atunci când sunt încărcate. Blocurile se pot extinde sau contracta dinamic pentru a se potrivi cu numărul de tranzacții primite. Buterin a spus că acest lucru ar îmbunătăți considerabil experiența utilizatorului:

„Acum devine mult mai ușor să trimiteți o tranzacție care va fi inclusă în următorul bloc și este foarte important pentru experiența utilizatorului”

Evoluțiile au fost pozitive pentru sentimentul pieței Ethereum, Forbes lansând un articol despre actualizare susținând că ETH poate chiar să răstoarne BTC.

La momentul scrierii, Ethereum tranzacționa cu 3% în ultimele 24 de ore, la puțin sub 2.800 USD, potrivit CoinGecko . ETH a câștigat 37% impresionant în ultimele două săptămâni și a crescut cu 280% până acum în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.