Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colaborarea dintre Metallica şi Lady Gaga ar putea continua, susţine toboşarul formaţiei

lady gaga

Toboşarul formaţiei Metallica, Lars Ulrich, a declarat că a ştiut încă de la început că relaţia de colaborare dintre legendara sa trupă de rock-metal şi vedeta pop Lady Gaga nu se va încheia după concertul susţinut împreună la recenta ceremonie de decernare a Premiilor Grammy, informează Blabbermouth.net.

Într-un interviu acordat site-ului dedicat ştirilor din showbiz The A.V. Club, Ulrich a declarat că Lady Gaga are muzica metal ''în inimă'' şi în ''ADN-ul ei'' şi că relaţia de colaborare dintre ei ''nu avea cum să nu funcţioneze. Toboşarul formaţiei care şi-a făcut debutul pe scena rock în 1981 a mai dezvăluit că weekendul 11-12 februarie, pe care membrii trupei l-au petrecut alături de Gaga la Premiile Grammy, a fost ''atât de autentic şi s-a potrivit atât de bine'' încât este foarte reală posibilitatea continuării ineditei colaborări dintre celebra şi extravaganta cântăreaţă pop şi formaţia care a scris istorie în muzica metal.

Ulrich a povestit că la finalul uneia dintre probele de sunet Lady Gaga i-a spus că ar trebui repetată experienţa deoarece ''e prea frumos ca să lăsăm lucrurile aşa''. Replica toboşarului nu a întârziat: ''Sunt de acord cu tine''. Metallica a susţinut un recital alături de Lady Gaga cu ocazia decernării Premiilor Grammy, colaborarea dintre artiştii care abordează genuri diferite de muzică fiind considerată neobişnuită, conform Agerpres. Metallica, una din trupele cele mai influente de pe scena metal, a lansat la sfârşitul anului 2016 primul său album după o pauză de opt ani. Lansat în noiembrie, albumul ''Hardwired... to Self-Destruct'' a apărut prea târziu pentru a fi eligibil la cea de-a 59-a gală a premiilor Grammy.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.