Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comedia 'Oh, Ramona' devine pelicula cu cea mai mare audiență pe 2019 - 189.208 spectatori în două săptămâni

Facebook
film oh, ramona

Comedia "Oh, Ramona", regizată de Cristina Jacob, rămâne pe primul loc în box office pentru a doua săptămână de la lansare și devine pelicula cu cele mai mari încasări pe anul 2019, urmată de titluri ca "How to Train Your Dragon", "Ralph Breaks the Internet", "Glass" și "Alita: Battle Angel".

Cu 77.327 de spectatori care au intrat în cinematografe să vadă filmul în cea de-a două săptămână, comedia românească a ajuns la un total de 189.208 spectatori, potrivit Mediafax.

Despre succesul noului său film, regizorul Cristina Jacob spune: "Vă mulțumesc că existați! Vă mulțumesc că ați venit și veniți în număr atât de mare la film. Noi existăm datorită vouă. Acest film și cinematografia românească există datorită vouă, publicul nostru! Țin să vă felicit că-i susțineți și pe ai voștri, cei care fac filme. Acest succes este al nostru, al tuturor. Împreună am reușit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane. Împreună putem și noi! Nu numai în film, în toate celelalte!".

Citește și: R. Kelly, inculpat pentru abuzuri sexuale, a fost eliberat pe cauțiune și se declară nevinovat

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu, în calitate de scenarist și autor al bestsellerului după care s-a făcut ecranizarea, adaugă: "Vă mulțumesc din suflet că veniți la film și că vă place ceea ce vedeți. Ne bucurăm, din toată inima, că sunteți alături de noi în această călătorie".

Iar interpretul rolului principal, Bogdan Iancu le mulțumește cinefililor printr-un mesaj video – https://we.tl/t-0B8R8PtngY

Comedia "Oh, Ramona" este o producție Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, care rulează în prezent în 92 săli de cinema din 50 orașe din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.