Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul Corina Crețu, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă. Avertismentul transmis premierului

Facebook
corina cretu viorica dancila

Comisarul european Corina Crețu a avut o întrevedere cu premierul Viorica Dăncilă la Palatul Victoria pentru a discuta tematica fondurilor europene. Comisarul a felicitat-o pe Viorica Dăncilă, noul prim-ministru al Guvernului României și a reafirmat deschiderea Comisiei Europene pentru a ajuta România să facă față provocărilor din acest an, în privința absorbției fondurilor europene.

„Am felicitat-o astăzi pe doamna Viorica Dăncilă, noul prim-ministru al Guvernului României. Am reafirmat, cu această ocazie, deschiderea Comisiei Europene pentru a ajuta România să facă față provocărilor din acest an, în privința absorbției fondurilor europene.

Dezvăluirile momentului: Cum a ajuns generalul SRI Florian Coldea să predea la Universitatea 'Babeş-Bolyai' și câți bani primește

Anul trecut s-au făcut multe progrese, dar ele trebuie continuate. Am încredere că noul guvern va face tot ce este necesar în acest sens.”, scrie Crețu, pe Facebook.

Într-o conferinţă de presă comună, Corina Creţu a avertizat că România are probleme la capitolul dezvoltare regională şi întârzieri în procesul de absorţie a fondurile europene.

„Sunt în continuare zone cu întârziere care sper să nu afecteze România", a avertizat Corina Creţu, care a asigurat-o pe Viorica Dăncilă de tot sprijinul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.