Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Decizie politică de anchetare a Guvernului în Parlament: PSD votează alături de Pro România, ALDE și UDMR înființarea a două comisii speciale

PSD a transmis luni că din cauza refuzului miniștrilor PNL de a clarifica situații controversate din timpul stării de urgență, formațiunea politică a decis să voteze, alături de Pro Romania, ALDE și UDMR înființarea a două comisii parlamentare de anchetă:

1. Comisia comună de anchetă a Parlamentului pentru Operațiunea Sparanghelul (zilierii români plecați la muncă în străinătate)

2. Comisia comune de anchetă a Parlamentului pentru anchetarea achizițiilor publice pentru combaterea pandemiei pe timpul stării de urgență

Citește și: Care sunt MĂSURILE din STAREA DE ALERTĂ: documentul integral adoptat de Guvern / Parlamentul are ultimul cuvânt / Ce se poate întâmpla după 15 mai .

Astăzi a avut loc audierea miniștrilor Alexandru și Aurescu pe tema exportului de muncitori români în Germania și alte țări din vestul Europei. Din păcate răspunsurile miniștrilor au evitat fondul întrebărilor, senatorii neprimind informații importante concrete legate de organizarea operațiunii, implicarea statului în negocieri, sprijinul acordat cetățenilor români aflați în situații financiare și de sănătate precare în țările de destinație. Partidul Social Democrat, împreună cu ProRomania, ALDE și UDMR vor vota înființarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru Operațiunea Sparanghelul, singura cale de a afla adevărul despre această acțiune. De asemenea vom vota și înființarea Comisiei comune de anchetă a Parlamentului pentru anchetarea achizițiilor publice pentru combaterea pandemiei pe timpul stării de urgență”, a transmis luni PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.