Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisiile de buget-finanțe ale Parlamentului au dat raport favorabil bugetului Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

anspdcp

Bugetul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe anul 2019 a primit raport favorabil, marţi, în Comisiile de buget-finanţe ale Parlamentului, potrivit Mediafax.

Reprezentantul ANSPDCP a precizat că propunerea de buget asigură "plata salariilor, conform creşterii care este acordată prin Legea 153" şi, de asemenea, "se va asigura necesarul de bunuri şi servicii".

Citește și: Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au dat raport favorabil bugetului pe 2019 pentru Ministerul Tineretului și Sportului

Potrivit proiectului de buget pe 2019, transmis Parlamentului de Guvern, bugetul propus pentru Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal este de 5.820.000 de lei, în creştere cu 26,47% faţă de anul trecut. 

La capitolul cheltuieli de personal, în bugetul ANSPDCP s-a prevăzut suma de 5.000.000 de lei, în creştere cu 30,38%, iar la bunuri şi servicii suma de 800.000 de lei, mai mare cu 4,71% faţă de 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.