Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concurs de ziua Iei

Ziarul de Vaslui
port traditional costume nationale
Dragi prieteni,
#ConcursulDeFotografie #CapitalaBritanicăAIeiRomânești continuă! Mai sunt #5Zile în care puteți trimite fotografiile voastre!
Vă mulțumim pentru imaginile minunate pe care le-ați trimis până acum și ca să îi încurajăm și pe cei care încă nu au trimis, vă mai prezentăm câteva din imaginile trimise pe pagina ICR Londra, împreună cu care am lansat acest concurs. Vă invităm să purtați ia în cele mai frumoase locuri din orașul sau satul dumneavoastră. Faceți o fotografie și trimiteți-o în comentariile acestei postări sau la events@icr-london.co.uk, specificând numele localității (dacă stați într-un oraș mare precum Londra, vă rugăm să menționați și numele borough-ului).
Romanian Cultural Institute in Londonși Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord vor oferi două premii speciale: primul va recompensa cea mai frumoasă fotografie, selectată de un juriu. Al doilea premiu va recunoaște localitatea de unde vom primi cele mai multe fotografii, oferindu-i titlul de „Capitala britanică a iei românești”. Termenul limită de trimitere a fotografiilor este duminică, 21 iunie.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 24 iunie, de Ziua Universală a Iei. Vă rugăm să respectați recomandările autorităților britanice în legătură cu Covid-19!
Scrie Ambasada Romaniei la Londra, pe pagina de facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.