Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concursurile din Ministerul Muncii vor fi oprite. Violeta Alexandru: 'Nu pun în discuţie reaua-credinţă, cât mă îngrijorează situaţia logistică'

angajari

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat, joi, la preluarea mandatului, că a cerut o situaţie a concursurilor pentru posturi aflate în derulare în instituţie, "pentru a lua în cea mai scurtă vreme decizia privind oprirea acestora", relatează Mediafax.

Citește și: Ministrul Economiei îi verifică pe românii care beneficiează de subvenții: 'Există în jurul Bucureştiului vile cu piscine încălzite'

Noul ministru al Muncii anunţă că va opri derularea tuturor concursurilor din instituţie

"Am cerut structurilor din minister să-mi prezinte o situaţie a concursurilor aflate în derulare, pentru a lua în cea mai scurtă vreme decizia privind oprirea acestora, astfel încât să fiu eu lămurită că aceste concursuri s-au făcut cu adevărat în condiţii de transparenţă şi au oferit garanţia accesibilităţii la concurs oricărei persoane interesate de poziţiile vacante", a declarat noul ministru al Muncii, la preluarea mandatului.

Violeta Alexandru s-a plâns că obţine greu informaţii de la angajaţii din ministerul Muncii.

"Greu aces la informaţii. Nu pun în discuţie reaua-credinţă, cât mă îngrijorează situaţia logistică a infrastructurii cu care s-a lucrat în minister şi cred că acesta trebuie să fie unul dintre obiective şi anume să fac lumină şi să eficientizez în toate zonele sensibile activitatea tuturor acestor structuri deosebit de importante ca să pot să faci politici publice la nivel profesionist", a mai spus noul ministru al Muncii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.