Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conducerea filialei PNL Neamţ vizează să obţină 7 din cei 11 parlamentari ai judeţului

PNL

Conducerea PNL Neamţ a depus, miercuri, dosarele de candidaturi pentru alegerile parlamentare şi speră să obţină 7 din cele 11 mandate de parlamentar atribuite judeţului. Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele filialei, a declarat că scorul asumat este de 5 deputaţi şi 2 senatori.

'Pornim pe un drum cu o echipă completă, puternică, oameni cinstiţi şi de valoare care vor dovedi în cei patru ani de mandat că proiectele pentru Neamţ 2020 vor fi continuate. Pornim pe un drum în care vreau să asigurăm pe toată lumea că vom fi în sprijinul cetăţenilor din judeţul Neamţ şi din România. Astăzi am făcut primul pas ca PNL să câştige alegerile parlamentare şi să aibă un prim-ministru liberal în persoana lui Dacian Cioloş', a afirmat Cozmanciuc. Liderul PNL Neamţ a mai spus că temele de campanie vor fi bazate pe integritate, competenţă şi dezvoltare. 'Moldova are nevoie de infrastructură şi locuri de muncă. Toată lumea trebuie să înţeleagă că centenarul Marii Uniri trebuie să ne găsească uniţi cultural, economic şi social. Acest lucru se va întâmpla într-o guvernare cu o continuitate liberală de cel puţin opt ani', a precizat Mugur Cozmanciuc.

Lista la Senat începe cu Eugen Ţapu Nazare, preşedintele comisiei economice a Senatului, urmat de fostul prefect George Lazăr şi consilierul municipal Luminiţa Moscalu. Pe poziţiile patru şi cinci sunt Constantin Ghica şi Adrian Ciobanu. La Camera Deputaţilor, după deputatul Mugur Cozmanciuc, pe listă se află primarul de Roman, Laurenţiu Leoreanu, urmat de deputatul Cătălin Drăguşanu, exclus din ALDE în urmă cu o lună. Pe poziţia a patra se află Gabriela Antipa, urmată de deputatul Vlad Marcoci, fostul preşedinte executiv al PSD Neamţ până în aprilie 2016, moment când a demisionat din partid şi s-a înscris în PNL. Urmează Liviu Cicioc Apetrei, Bogdan Ţifui, Andrei Aciocârlănoae, Leonard Achiriloaei şi Mihai Obreja, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.