Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntare între PSD și PNL: bilanțul la șase luni, prezentat încrucișat de miniștrii celor două partide (surse)

lideri coalilie ciolacu ciuca kelemen

Liberalii se reunesc, joi şi vineri, în două reuniuni importante ale partidului, Liga Aleşilor Locali şi Consiliul Naţional, la Poiana Braşov. Sunt primele întâlniri ale conducerii partidului, după preluarea şefiei de către Nicolae Ciucă, la Congresul extraordinar din 10 aprilie.

În cadrul acestei reuniuni, premierul Nicolae Ciucă și toți miniștrii PNL își vor prezenta bilanțul, la șase luni de la preluarea guvernării.

Liga Aleşilor Locali va avea loc joi, 26 mai, la ora 16.00, cu participarea celor 1200 de primari liberali.

În paralel, cei de la PSD vor avea propriul eveniment de bilanț, de la ora 18.00. Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că PSD le va prezenta românilor un bilanţ "cinstit şi realist" al acestei perioade.

"Mâine, PSD le va prezenta românilor un bilanţ cinstit şi realist al celor şase luni de guvernare. Nu vrem să fardăm realitatea. Ştim care sunt greutăţile oamenilor şi ce aşteptări au de la noi", a scris Ciolacu, pe Facebook.

În ceea ce privește evaluarea în Guvern, Nicolae Ciucă a anunțat că o va face la finalul lunii iunie, atunci când expiră termenul pentru îndeplinirea majorității jaloanelor din PNRR.

Va fi un moment interesant și vom vedea în ce măsură cele două partide își vor asuma reușitele, iar nereușitele le vor arunca în curtea partenerului. De asemenea, la acest moment de bilanț se va vedea și câtă unitate există în cadrul arcului guvernamental.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.