Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Congresmană americană recent aleasă, născută în...

Capitoliu

Noua reprezentantă a Partidului Republican aleasă din Indiana, care s-a născut și a crescut în Ucraina, avertizează despre eforturile Partidului Democrat de a orienta Statele Unite spre socialism sau comunism. Victoria Spartz este prima femeie imigrantă republicană care a fost aleasă vreodată în Congresul Federal al Statelor Unite.

Reprezentanta aleasă Victoria Spartz (R-Indiana) A învins-o pe Christiana Hale, o democrată și fost legislatoare de stat, la alegerile din 3 noiembrie pentru locul districtului 5 din Indiana al congresului federal al SUA, conform proiecțiilor și estimărilor bazate pe numărătoare voturilor. Victoria Spartz va succeda reprezentantei republicane Susan Brooks, care s-a pensionat. Spartz este una dintre cele 17 femei nou alese care vor consolida rangurile republicanilor în Congresul următor. Apărând în emisiunea „Fox and Friends” pe 16 noiembrie, Spartz a fost întrebată despre succesul femeilor republicane (GOP) în cursele electorale pentru Casa Reprezentanților a Congresului federal al SUA.
-
„Dacă vă gândiți la asta, districtul meu este într-adevăr un instantaneu al Americii”, a spus ea. „Avem alegători urbani, suburbani, alegători din mediul rural. Avem o mulțime de femei. Și sunt mamă a două fiice. Sunt o femeie suburbană și cred că dacă te uiți la asta, sper cu adevărat că majoritatea oamenilor din țara noastră nu cred în ideile socialiste utopice pe care le promovează acum Partidul Democrat.”
Ea a spus că „femeile cred în viitorul copiilor lor”, adăugând și că „le pasă de economia bună, de locuri de muncă, de educație, de siguranța publică, de îngrijirea sănătății bune și au încredere că republicanii o pot oferi. Așa că sunt foarte onorată să văd asta. Aceasta este o dovada a acestui lucru.”
-
Victoria Spartz, în vârstă de 42 de ani, a crescut în Republica Sovietică Socialistă Ucraina, care era controlată de Uniunea Sovietică. A plecat din Ucraina în Statele Unite în urmă cu aproximativ 20 de ani și s-a căsătorit cu un american. (sursa:tribuna.us)

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.