Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Connor McGregor a fost REȚINUT de poliție: reacție violentă împotriva unui fan

ComicBook.com
Connor McGregor

Luptătorul MMA Connor McGregor a fost reţinut, luni, la Miami, pentru că a distrus şi furat telefonul mobil al unui fan care-l fotografia, informează BBC, relatează News.ro.

Citește și:  Simona Halep joacă marți după ora 21:30 cu Marketa Vondrousova, în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells

McGregor este acuzat de jaf cu utilizarea forţei şi de delict criminal cu pagube produse, potrivit poliţiei americane. Incidentul a avut loc când sportivul de 30 de ani ieşea din Hotelul Fontainebleau din Miami Beach, în jurul orei locale 05.20. "Victima încerca să-i facă o poză acuzatului cu telefonul său. Acuzatul i-a dat peste telefon, care i-a căzut din mână. Apoi acuzatul a călcat în picioare telefonul victimei de mai multe ori, distrugându-l. Acuzatul a luat telefonul şi a plecat cu el. Acuzatul a fost localizat şi arestat", se arată în raportul poliţiei, care precizează că telefonul valora o mie de dolari.

Ulterior, irlandezul a fost pus în libertate, luni, în jurul orei 22.00. McGregor se află în Florida pentru a se pregăti în vederea revenirii în UFC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.