Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii generali ALDE propun ca Pavilionul României la Expo Dubai să fie amplasat în București,după eveniment

ALDE
ALDE sigla

La inițiativa viceprimarului ALDE al municipiului București Tomnița Michaela Florescu și a Consilierilor Generali ALDE, Consiliul General al municipiului București a votat proiectul de hotărâre prin care Primăria Municipiului București va încheia un acord de principiu cu Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul căruia va fi preluat Pavilionul României la Expo Dubai 2020 și va fi reamplasat în București. După închiderea expoziției mondiale de la Dubai, Pavilionul urmează să fie reamplasat într-o locație cu vizibilitate pentru publicul larg. România va participa cu un pavilion național, la Expoziția Mondială 2020 din Dubai, Emiratele Arabe Unite “Connecting minds, Creating the Futures”, care va avea loc în perioada 20 octombrie 2020- 10 aprilie 2021. Ministerul Afacerilor Externe coordonează procesul de pregătire și participarea României la această expoziție, la care se așteaptă participarea a peste 80 de state și  25 de milioane de vizitatori.

Vezi și: O mare companie își mai deschide un sediu în România: cel puțin 2000 de oameni vor fi angajați

De asemenea, tot la inițiativa viceprimarului ALDE al municipiului București Tomnița Michaela Florescu și a Consilierilor Generali ALDE, Consiliul General al municipiului București în ședința din data de 26 februarie 2019 a aprobat un Acord de asociere a Municipiului București cu Ordinul Arhitecților din România. În baza acestui acord, vor fi realizate acțiuni commune de revitalizare a urbei prin conversia spațiilor arhitecturale și realizarea unui cadru amplu de activități de susținere a culturii, în contextual societății românești contemporane. Acestea vor fi destinate atât publicului larg, cât instituțiilor publice de interes local și specialiștilor din domeniul construcțiilor.

Inițiativele viceprimarului ALDE Tomnița Michaela Florescu au fost susținute de către reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților, din cadrul Primăriei Municipiului București, respective consilierii generali Claudiu Daniel Catana, Valentin Ion Voicu și Tudor-Tim Ionescu și aprobate cu unanimitate de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.