Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul USB care a votat și pentru Nicușor Dan a DEMISIONAT

nateleung.com
demisie

Consilierul USB, Dumitru Dobrev, care a votat "la două mâini" în ultima şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi-a depus demisia, relatează Antena3.

Demisia lui Dobrev vine în contextul în care consilierul a fost filmat de un coleg de la ALDE, în timp ce vota pentru Nicuşor Dan, ieşit din sală pentru câteva minute.

Dumitru Dobrev a înțeles gravitatea gestului său și plecarea lui din această funcție este o pierdere pentru USB, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Fost șef ANAF amenință că va da în judecată Guvernul Cioloș: Bine, băieți...

„Sunt dator cu nişte explicații pentru situația din CGMB prezentată de Antena 3

Contextul a fost următorul: spre sfârşitul şedinței de consiliu de joia trecută, se votau membrii consiliilor de administratie de la diverse instituții, în special spitale. Trecuse faza votului secret (pentru nominalizații in CA) şi acum trebuiau votate hotărârile ca atare, prin urmare, un vot formal. Conveniserăm în USB că votăm pentru. La momentul respectiv, Nicuşor ieşise pentru câteva minute din sală, iar votul nu se inchidea, în sensul că în sistemul electronic de vot apăreau 49 de voturi din 50 de prezenți. De la prezidiu se făcea presiune că nu se închide votul.

Dintr-un mimetism prostesc, am făcut exact ce văzusem că face în dreapta mea o colegă consilier, de la un alt partid, care votase în locul cuiva de la prezidiu (poate se vede pe înregistrările oficiale, dacă sunt disponibile online). Nu mă scuz şi nu acuz. Trebuia să ştiu că "quod licet Jovi non licet bovi".

Traian Băsescu, REACȚIE FURIBUNDĂ după divorțul Elenei: Îl voi da în judecată

Îmi cer scuze colegilor mei şi simpatizanților USB pentru că am dat ocazia ca acest fapt să fie exploatat mediatic şi să vulnerabilizeze USB.

Îmi pun mandatul de consilier la dispoziția Comisiei de etică a USB. Voi fi de acord cu orice decizie se va lua în această comisie”, a scris, vineri, Dobrev pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.