Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul Local Sector 5 va aloca 3,9 milioane lei pentru consolidarea Școlii nr. 141

www.stiripesurse.ro
copii, elevi, școală

Consilierii locali ai Sectorului 5 au alocat suma de 3,9 milioane lei pentru amenajarea și consolidarea Școlii gimnaziale nr.141 "Ion I.C. Brătianu", al cărei plafon s-a prăbușit, joi dimineața, a informat primăria de sector, prin intermediul unui comunicat.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe de îndată a CL Sector 5, în cadrul căreia a fost rectificat bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2017. Anterior, tot ca urmare a incidentului de la Școala nr. 141, primarul Daniel Florea a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 5. Acesta a dispus punerea în siguranță și interzicerea accesului în clădire, precum și convocarea ședinței de îndată a CL Sector 5.

Un tavan de rigips a căzut joi dimineață la Școala 141, niciun un copil nefiind rănit, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Maria Ștefania Manea. A fost vorba despre plafonul holului de la etajul doi din incinta școlii. "Dimineață a căzut un plafon de rigips la Școala 141. Corpul de clădire era expertizat pentru a intra în lucrări de reabilitare. Întreaga școală va intra în reabilitare în perioada vacanței", a precizat ea, conform Agerpres. Inspectorul a mai afirmat că s-a luat decizia ca orele de curs să se facă la altă unitate de învățământ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.