Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă să existe blocaje rutiere pe teritoriul Greciei

vama nadlac

O atenţionare de călătorie emisă vineri de Ministerul Afacerilor Externe arată că pe teritoriul Greciei există în continuare blocaje rutiere, vămile cu Albania şi Macedonia sunt deschise, iar vama Exohis, de la frontiera cu Bulgaria, este închisă pe durată nedeterminată pentru camioane şi TIR-uri, în timp ce autoturismele şi autobuzele o pot tranzita în anumite intervale orare.

Potrivit MAE, vama Exohis este deschisă pentru autoturisme şi autobuze în intervalele orare 15,00 - 17,00 şi 22,30 - 10,00. Pe de altă parte, vămile Promachona, Ormenio şi Nimfeia sunt deschise. La frontiera cu Albania, vama Krystallopigis este deschisă, iar la graniţa cu Macedonia sunt deschise vămile Evzoni, Doiran-Kilkis şi Nikis-Florina.

În ceea ce priveşte blocajele de pe teritoriul Greciei, MAE informează:

* autostrada Attiki Odos, blocată la intersecţia Koropi - Markopoulos;

* DN Atena - Lamia, blocat în zona Thiva;

* Etoloakarnania, DN Antirrio-Ioannina, intersecţia Kefalovryso este blocată cu excepţia intervalului orar 6,00 - 10,00;

* autostrada Egnatia: intersecţia Niseli, de pe sectorul Salonic - Veria, blocată;

* zona Kerdyllia blocată pe durată nedeterminată şi în zona Grevena, în direcţia Ioannina, blocată în intervalul orar 12,00 - 16,00

* DN Neapoli Tsotili, blocat în intervalul orar 14,00 - 19,00;

* intersecţiile Mlissio, Mavrovounio, Mesimerio, Apsalos sunt blocate în intervalul orar 18,00 - 21,00 şi intersecţia Gypsoxori între 17,00 - 17,30.

De asemenea, în Katerini, podul suspendat Alexiadi va fi închis, pe durată nedeterminată, începând de vineri, 26 februarie, ora 18,00; DN Patra-Pyrgos, în intersecţia Kato Achaias, blocat în intervalul orar 16,00 - 22,00; DN Patra - Atena, blocat în zona Egio în intervalul orar 19,00 - 22,00. Podul Pamiso, care leagă localitatea Messini de Kalamata, este blocat şi el în intervalul orar 14,30 - 17,00, iar şoseaua Egnatia, în zona Kerdiylllia, blocată pe durată nedeterminată. "Având în vedere că situaţia blocajelor de trafic este în permanentă schimbare, se recomandă persoanelor interesate de tranzitarea teritoriului Greciei să verifice individual situaţia pe fiecare rută de călătorie", precizează MAE, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.