Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corlatean: Miniştri PNL aflaţi în funcţii importante au fost forţaţi să demisioneze

Titus Corlatean

"Dupa demisia lui Radu Stroe s-a ajuns - nu e responsabilitatea PSD - ca unii dintre ministrii liberali aflati în functii importante, portofolii extrem de grele - Finante, viceprim-ministru si Economie - sa fie fortati sa îsi dea demisiile. Altereaza din echilibrul în Guvern, modul în care functionam", a spus Titus Corlatean la Digi24.

Corlatean a mai declarat ca a fost vorba despre o decizie politica si ca ministrii demisionari nu au avut niciun moment dorinta de a-si parasi functiile.

"Sunt deranjat de faptul ca nu exista continuitate în functionarea structurilor guvernamentale. Nu stiu cu cine pot sa lucrez în tandem pe subiecte ce vizeaza interesul României", a spus ministrul de Externe.

Titus Corlatean se arata deranjat si de asteptarile pe care le are liderul PNL le are de la Kluas Iohannis: "Antonescu ne-a spus public ce asteptari are de la Iohannis: sa faca mai multa ordine în Guvern si în tara. Nu înteleg ca ministru si nu pot accepta ca si formula ca Iohannis sa faca ordine în Guvern. Cred ca a fost o vorba nechibzuita".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.