Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cornelia Catanga, primele declarații de pe patul de spital: 'Mulțumesc lui Dumnezeu'. Care este starea de sănătate a cântăreței de muzică lautărească

b1.ro
catanga

”Starea mea e foarte bună acum”, a spus Cornelia Catanga pentru MEDIAFAX. Cântăreața a fost internată duminică la Spitalul Floreasca și se află în continuare la terapie intensivă.

”Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simțit foarte prost și spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus cântăreața pentru MEDIAFAX, povestind că încă nu știe câte zile urmează să mai petreacă în spital, dar că în curând va afla.

Război TOTAL între Adrian Țuțuianu și Codrin Ștefănescu! Vicepreședintele PRO România a răbufnit: 'Un personaj toxic. Eu nu am pupat talpa nimănui'

”Soției mele i s-a făcut rău, a căzut pe scări, eram cu feciorul meu. A venit salvarea, au dus-o la Spital la Floreasca, iar acum e în stare stabilă, e conștientă. De dimineață i s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai rău. Am înțeles că e vorba de un infarct”, a spus luni Aurel Pădureanu, soțul cântăreței, pentru MEDIAFAX.

Cornelia Catanga este cântăreață de muzică lăutarească. S-a născut în anul 1958, în satul Zeletin, judetul Buzău și este nepoata violonistei Maricica Catanga. În 1979, a cântat pentru scurt timp alături de Romica Puceanu, iar în 1985 are primul spectacol la Sala Polivalenta (spectacol de comedie cu momente muzicale, alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel). Din 1986 a susținut turnee în străinătate (în special Israel, dar și la Berlin) iar primul LP l-a lansat în 1989, acompaniată de orchestra lui Ion Onoriu.

După 1995 înregistrează colaborări cu Sfinx Experience, Nicu Constantin și Loredana Groza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.