Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Vadim Tudor a izbucnit! Tribunul îi rupe pe Mugur Isărescu, Oprescu, Năstase și Ilie Sârbu

vadim

Corneliu Vadim Tudor a izbucnit! Vadim îi acuză pe Mugur Isărescu, Robert Cazanciuc, Adrian Năstase, Ilie Sârbu și Sorin Oprescu că nu stau de vorbă cu cetățenii. Vadim, pe o rețea de socializare, susţine că a vrut să îi contacteze, insă aceştia i-au întors spatele.

"Mugur Isărescu: de cînd e mare mason mare şi membru (organ) în pantalonii Grupului Bilderberg, Mugur Isărescu se consideră f.f. important. Pur şi simplu, el nu mai are dialog cu nimeni, nu dă, nimănui, nr. de telefon şi, în general, s-a înălţat la cer. Atît de sus, încît i se vede fundul, ca la maimuţe. Aşa crede el că impune autoritate? Haida-de, rîde lumea de el", a scris Vadim despre guvernatorul Băncii Centrale.

Despre Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei în Cabinetul Ponta, Vadim spune că "e cumătru cu Victor Ponta şi ofiţer acoperit. Adică zero, spoit cu dero. Am vorbit sîmbătă cu el, la telefon, pentru a-l informa de existenţa unei grupări de criminalitate economico-financiară, înfiptă, ca o căpuşă uriaşă, în gîtul unor bănci (printre care şi Volksbank). Nemernicii respectivi calcă pe cadavre, fac victime, dar n-are nimeni ac de cojocul lor. Aşa-zisul ministru al Justiţiei a spus că ne vom auzi luni. Dar, a dispărut la telefon. Mai rău ca măgaru-n ceaţă, care tot se mai trădează prin ceva, dă un răget prin boscheţi. Nu-l mai găseşte nimeni. Îl ia mama dracului de ţigan fudul. Sau, cine ştie, poate îi protejează pe mafioţi?".

Nici Adrian Năstase, fostul prim-ministru al României, preşedinte al PSD şi condamnat de două ori la închisoare cu executare, nu a scăpat de tirada Tribunului. "Chombe e speriat de bombe. L-am căutat, dar i-am trimis şi vorbă, să dea o explicaţie, publică, formidabilei porcării de vindere a RODIPET către Mafia Arabă, pe vremea cînd el era prim-ministru şi tăia şi spînzura. De atunci, presa scrisă a început să moară. Dar, pe Bombonel îl doare-n poponel. Să vedeţi ce-o să-l doară cînd l-oi pune, eu, cu faţa la perete", a scris Vadim pe contul său de pe reţeaua de socializare.

Despre socrul premierul Ponta, Vadim scrie că "răspopitul crede că va fi, veşnic, la Putere. Uită cînd m-a vizitat acasă, în noiembrie 2014, să mă roage să-i dau voturile mele, în turul II, lui ginerică. Atunci, a promis marea cu sarea. Ulterior, n-a respectat nici o promisiune. Pînă şi Nicolae Ceauşescu i-a răspuns la telefon unui student (actualul ziarist Şerban Cionoff), care, în 1968, o căuta pe Zoia. Dar fudulul bănăţean se crede mai important decît Ceauşescu.", în timp ce despre Sorin Oprescu, actualul primar general al Capitalei, spune că "prost e acela care încearcă să dialogheze cu un hingher, care are 4 Dosare Penale”.

Vadim, la finalul postării, conchide că "se uită în oglindă, se umflă-n pene şi se dau mari. Zmeii Zmeilor. Greucenii Greucenilor. N-aveţi, bă, nici o valoare. Ar trebui să ziceţi bogdaproste că sînteţi contemporani cu mine şi că respirăm acelaşi aer. Dacă vă scutur bine, sar din voi puricii unei infatuări ridicole şi vă dezumflaţi, brusc. Pentru mine sînteţi ca şi morţi",

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.