Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corpul de control al Consiliului Județean Hunedoara a declanșat un audit la Spitalul Județean

www.agerpres.ro

Corpul de control al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara a declanșat un audit la Spitalul Județean de Urgență, verificările având ca obiect activitatea instituției medicale începând cu anul 2009, momentul în care spitalul a intrat în subordinea administrației județene.

"Corpul de control a început un audit la Spitalul Județean. Analiza documentelor se face de când spitalul a fost preluat de Consiliul Județean", a declarat vineri președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, anunță Agerpres.

Citește și: Ministerul Sănătății: 'Populația să țină cont de sfaturile medicilor privind canicula, pentru a fi evitate incidentele'

Printre altele, se va face o verificare a cheltuielilor de la Spitalul Județean, în contextul în care unitatea medicală a avut nevoie de o suplimentare a bugetului cu 800.000 de lei pentru plata arieratelor către diverși furnizori, inclusiv la utilități.

Suma a fost aprobată vineri, într-o ședință de îndată a CJ Hunedoara, președintele administrației județene apreciind că la Spitalul Județean de Urgență este posibilă o eficientizare a activității și a cheltuielilor de funcționare, folosindu-se tehnologii moderne.

"Există programe de cuantificare a acestor cheltuieli (...). A ține evidența cheltuielilor pe fișe de magazie mi se pare o jignire la perioada în care trăim, la secolul 21. Dar lucrurile le vom rezolva", a precizat Mircea Bobora.

El a mai arătat că va urmări scadențarul facturilor care nu au fost achitate, astfel încât acestea să fie plătite în ordine, precizând însă că se va face și o analiză a serviciilor de care beneficiază spitalul județean de la diverse firme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.