Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu şocat: A aflat că antrenează o altă echipă

www.activenews.ro
Cosmin Olăroiu

Al-Ahli, Al Shabab si echipa nou-promovata, Dubai Club, vor fuziona! Decizia a fost luata de seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-presedintele si primul-ministru al Emiratelor Arabe Unite si emirul Dubai!

Acesta a decis ca cele 3 cluburi sa se uneasca pentru a forma un nou club numit Shabab Al Ahli Dubai Club! Vestea a venit ca un soc pentru cele 3 cluburi care tocmai participasera la tragerea la sorti pentru programul sezonului 2017/2018.

Seicul Mohammed a motivat decizia spunand ca isi doreste un club care sa fie competitiv la nivel regional si global. Un logo provizoriu si un nou echipament au fost deja create. Cosmin Olaroiu este implicat direct in aceasta decizie. Antrenorul roman a fost pana ieri antrenor la Al Ahli si va fi antrenorul noii echipe. Unul dintre cele 3 cluburi, Al Shabab, pregatea o conferinta de presa pentru anuntarea noului antrenor, Miroslav Djukic, insa anuntul a fost abandonat dupa aceasta decizie, conform sport.ro.

Fuziunea celor 3 cluburi il poate avantaja pe Diego Maradona! Acesta a devenit saptamana trecuta antrenor in liga a 2-a la Fujairah FC si este posibila disputarea unor meciuri de baraj noi pentru promovarea in prima liga dupa ce aceasta a trecut peste noapte de la 14 echipe la 12.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.