Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Pantilimon a fost titular în victoria lui Nottingham Forest cu Wigan, scor 3-1

www.bzi.ro
Costel Pantilimon

Costel Pantilimon, portarul englezilor de la Nottingham Forest, a fost în centrul atenţiei. E des criticat de către suporteri, dar acum a devenit favoritul lor. Echipa sa a câştigat în campionatul ligii a doua, acasă, în faţa celor de la Wigan, iar goalkeeperul român a parat un penalty, informează mediafax.

Faza s-a întâmplat în minutul 84, Pantilimon reuşind să respingă mingea expediată de Garner. Scorul era 3-1 pentru Nottingham Forest şi ar fi putut relansa partida, mai ales că fanii se temeau de ce e mai rău fiindcă echipa lor a mai fost egalată pe final după ce a condus pe tabelă.

Cei din tribune i-au scandat numele lui Pantilimon, iar el le-a mulţumit printr-un mesaj postat pe reţelele sociale. "Victorie importantă, atmosferă extraordinară. Le mulţumesc tuturor suporterilor pentru că mi-au scandat numele, te simţi bine când munca ta este apreciată", a scris acesta.

A fost prima victorie a "pădurarilor" de când a fost instalat pe bancă Martin O'Neill, cel care l-a înlocuit pe Karanka la data de 15 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.