Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costumele personajelor Batman și Robin din celebra serie televizată difuzată în anii 1960 și tunica lui James Kirk din 'Star Trek', scoase la licitație

cnbc.com
batman

Costumele personajelor Batman și Robin din celebra serie televizată difuzată în anii 1960 și tunica personajului James Kirk din serialul "Star Trek" sunt scoase la vânzare pe 17 decembrie, într-o licitație organizată de casa Profiles in History din Los Angeles, potrivit francetvinfo.fr, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, declarație surprinzătoare în cazul Colectiv: ‘Dacă în club erau și copiii mei, aș fi spus la fel, că nu am greșit’ .

Costumele purtate de actorii Adam West (Batman) și Burt Ward (Robin) în serialul "Batman", care a avut 120 de episoade și a fost difuzat între anii 1966 - 1968, sunt vândute împreună, fiind estimate la o sumă cuprinsă între 150.000 și 200.000 de dolari.

De asemenea, fanii vor putea licita pentru telefonul roșu care echipa "batmobil-ul", evaluat la 50.000 de dolari, dar și pentru un bust al lui Shakespeare care ascundea un buton ce deschidea peștera lui Batman, estimat la 40.000 - 60.000 de dolari.

La aceeași licitație vor mai fi scoase la vânzare obiecte de recuzită și costume din producții de televiziune celebre, precum "Star Trek" și "Happy Days". Astfel, sunt disponibile tunicile purtate de actorii William Shatner și Leonard Nimoy în rolurile căpitanului James Kirk, respectiv Dr. Spock, din seria "Star Trek". Fiecare dintre cele două tunici este evaluată la 40.000 - 60.000 de dolari.

Citește și: Decizie neașteptată- Vedeta PRO intră în politică

Cele aproximativ 200 de obiecte scoase la licitație fac parte din importanta colecție dedicată culturii pop strânsă de americanul John Azarian pe parcursul a 30 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.