Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cotroale de amploare în Capitală, înainte de Paște: au dat un munte de amenzi

politie bun

Peste 190 de societăţi comerciale și persoane fizice din Capitală au fost controlate în ultimele zile de polițiști, împreună cu DSV, ITM și DSP, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu produse agroalimentare. Au fost date 67 de amenzi în valoare de peste 105.000 de lei.

„Ne apropiem de marea Sărbătoare a Paştelui, poliţiştii Capitalei fiind în continuare la datorie, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea oricăror evenimente negative. Ca în fiecare an şi de această dată, pe lângă activităţile curente, au fost şi sunt organizate acţiuni şi controale, atât pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cât şi pentru menţinerea unei stări de siguranţă şi linişte publică. În ultimele zile, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a acţionat în sistem integrat, în pieţele şi complexurile comerciale pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de comerţ ilicit cu produse agroalimentare”, transmite Poliția Capitalei, informează Mediafax.

Polițiștii din București, cu sprijinul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Direcției de Sănătate Publică București și Poliției Locale, au verificat, până vineri, mai mult de 190 de societăţi comerciale și persoane fizice, fiind aplicate 67 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 105.000 de lei.

„Toate aceste verificări continuă, accentul fiind pus pe siguranţa persoanei, sub toate aspectele ei”, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.