Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă, dezvăluiri după întâlnirea de la Belgrad: 'Sunt disperați că aș fi aflat lucruri de la Sebastian Ghiță'

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă, a vorbit în emisiunea realizată de Denise Rifai despre întâlnirea pe care a avut-o la Belgrad cu Sebastian Ghiță și Dan Andronic. El susține că s-a întâlnit cu cei doi „pe față”.

Citește și: Niculae Bădălău pune presiune: 'Călin Popescu Tăriceanu e un om deosebit, poate fi candidatul comun la prezidențiale'

„A fost o întâlnire a unui patron de presă cu alt patron de presă. Nu a fost o întâlnire în care să negociem niște lucruri. Avem publicuri total diferite. Acea oripilare publică a unora cum că, vezi Doamne, ce s-a întâmplat... când ei merg toată ziua la televiziunea lui Sebastian Ghiță  și nu-i deranjează era legată de altceva. Era legată de disperarea lor că aș fi aflat lucruri de la Sebastian Ghiță care i-ar fi incriminat pe ei. Și alta că poate să existe o discuție în interiorul presei indiferent de calitatea acelor patroni și orientarea de tip jurnalistic care să ofere solidaritate. Presa românească a suferit în ultimul timp și din lipsa de solidaritate. Nici nu m-am ferit. Dacă mi-aș fi luat măsuri de precauție cred că sunt destul de inteligent să nu fiu pozat.  M-am întâlnit pe față. Dacă aș fi avut ceva de ascuns aș fi ascuns. Restul sunt comentarii ridicole ale unora care sunt disperați de ceea ce știe Sebastian Ghiță sau de ceea ce ar putea face împotriva lor”, a spus patronul Realitatea TV, Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.