Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Guşă anunţă că Dana Budeanu are 'bronzul' la influenţarea politicienilor: De aş fi avut şi eu picioarele ei

cozmin gusa

Analistul politic Cozmin Gușă pune succesul Danei Budeanu în domeniul influențării politcienilor din România pe seama grației sale feminine. Cunoscută pentru aspectul fizic de invidiat, creatoarea de modă se remarcă și printr-un spririt aprins. Sfaturile ei din domeniul politic sunt atât de ascultate, încât, spune Gușă, Budeanu ocupă locul 3 pe podiumul influencerilor din România.

"Un prieten influent mi-a transmis rezultatele unui sondaj foarte interesant realizat în decembrie de o ambasadă vestică activă în comunicarea publică. Pe un eșantion de 230 de politicieni naționali și locali din toate partidele, prin interviuri acordate sub acordul confidențialității, au măsurat influența mass-media și a vectorilor publici asupra deciziilor din jocul de putere românesc.

Confidențialitatea o voi păstra și eu parțial, dar am convenit că voi prezenta public o parte din clasamentul în cazul "influencerilor" politici, mai puțin locul 1, din motive ce țin de dorința protagonistului. Așadar, vă pot spune că Dana Budeanu este măsurată ca fiind pe locul 3, ceea ce e remarcabil pentru cineva ce acționează doar de 2-3 ani pe această piață a opiniei, fiind devansată chiar de nașul ei de cununie, "legendarul" SRS, ce ocupă locul 2. Locul 4, la fel de cunoscut și simpatic ca SRS, mi-a zis că preferă să fie menționată doar replica lui glumeață din titlu referitoare la Dana Budeanu. Locul 5 îi aparține lui Petrișor Peiu, ale cărui analize despre economia românească și impactul social al acestora e limpede că au polarizat atenția politicienilor.

La capitolul tv-uri vă pot spune doar că pentru politicieni apare că nu contează televiziunile generaliste mai deloc, aceștia fiind "prizonierii" talk-show-urilor televiziunilor de știri, iar la capitolul site-uri de știri lider este un site care pentru restul populației este doar pe locul 7-8.

Studiul este interesant, iar ideea ar putea fi preluată și de institutele de sondare de pe piață, fiind extrem de relevant să se știe cine îi influențează pe cei care ... influențează și decid", scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.