Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criptomoneda românească Elrond, creștere de peste 400% în mai puțin de trei luni

logovectordl.com
elrond criptomonede

Protocoalele descentralizate axate pe finanțare înregistrează o mișcare ascendentă susținută, iar elanul pare să fie în ritm ridicat acum, când sectorul NFT s-a răcit în ultimele două săptămâni.

De la începutul lunii august, criptomoneda Elrond (EGLD) - o platformă blockchain scalabilă și sigură concepută pentru aplicații distribuite la nivel de întreprindere - a fost într-un raliu puternic.

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView arată că, de când a atins un minim de 52,00 USD pe 22 iunie, prețul EGLD a crescut cu 437% mai mare, până la un nou maxim istoric de 302,14 USD pe 14 septembrie, conform cointelegraph.com

Trei motive pentru creșterea EGLD includ lansarea completă a schimbului Maiar al protocolului, listarea altcoin pe KuCoin și o serie de parteneriate și integrări care extind ecosistemul Elrond.

Capabilitățile DeFi urmează lansării schimbului Maiar

Momentul recent al EGLD rezultă din lansarea schimbului Maiar, un protocol DeFi construit pe rețeaua Elrond, care permite utilizatorilor să tranzacționeze și să ofere lichidități.

Pe 9 septembrie, Elrond a anunțat că cetățenii SUA ar putea începe să cumpere jetoane EGLD direct prin intermediul aplicației Maiar, grație integrării cu Moonpay, oferind proiectului acces la cea mai mare economie de retail din lume.

Într-un efort de a atrage noi utilizatori și de a afișa capacitățile lui Elrond, Maiar a lansat, de asemenea, un concurs de 100.000 de dolari „Battle of the Yields” pe 14 septembrie, oferind utilizatorilor posibilitatea de a câștiga EGLD pe baza volumelor lor de tranzacționare.

Citește și Bitcoin a consumat deja mai multă energie în 2021 decât a consumat în tot anul 2020 și reprezintă 0,11% din totalul deșeurilor electronice

Listele de schimb sporesc volumul de tranzacționare

Un alt motiv pentru forța recentă văzută în EGLD a fost listarea sa pe bursa KuCoin, al cincilea ca mărime de schimb pe 24 de ore de tranzacționare.

Noile listări de bursă sunt adesea urmate de mitinguri puternice pentru token, mai ales atunci când sunt asociate cu piețe futures perpetue sau cu un top-cinci de schimb pe volum de tranzacționare.

Adăugarea simbolului la KuCoin și lansarea Maiar Exchange au adus un nou nivel de expunere la EGLD. Ulterior, volumul său de tranzacționare pe 24 de ore a crescut de la o medie zilnică de 83 milioane USD la 740 milioane USD pe 11 septembrie.

Extinderea ecosistemelor

Un al treilea factor care susține raliul lui Elrond este creșterea ecosistemului său. Parteneriatele recente includ adăugarea de conținut media generat de AI printr-un parteneriat cu Humans, o platformă care integrează date și tehnologie pentru a genera modele de AI și un acord cu NewsCrypto, care permite utilizatorilor să afle mai multe despre Elrond prin intermediul „academiei de criptare” a platformei. Elrond are, de asemenea, o nouă integrare cu Copper, un important furnizor de custodie digitală.

Rețeaua a colaborat și cu companii axate pe jocuri, DeFi și transferuri încrucișate între Ethereum, Polkadot și lanțul inteligent Binance.

Conform datelor de la Cointelegraph Markets Pro , condițiile de piață pentru EGLD au fost favorabile de ceva timp.

Citește și La mai puțin de șase luni de la interdicția chineză, minerii de criptomonede și-au găsit o casă nouă

Scorul VORTECS ™, exclusiv Cointelegraph, este o comparație algoritmică a condițiilor de piață istorice și actuale derivate dintr-o combinație de puncte de date, inclusiv sentimentul pieței, volumul tranzacționării, mișcările recente ale prețurilor și activitatea Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.