Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Zărescu, interlocutorul din înregistrarea EXPLOZIVĂ cu Nicușor Dan, rupe tăcerea: Sunt 5 astfel de înregistrări

Primăria Sectorului 4
Cristian Zărescu

Dana Budeanu a publicat o înregistrare cu Nicușor Dan, în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei pare a-și exercita influența asupra unui angajat al Primăriei Sector 4 în tentativa de a opri demolarea unei clădiri. Pe înregistrare, interlocutorul lui Nicușor Dan este Cristian Zărescu, consilierul primarului Daniel Băluță. Zărescu a explicat că este vorba despre cinci astfel de convorbiri cu Nicușor Dan, iar clădirea pe care acesta încerca să o protejeze aparținea unui om certat cu legea, care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4.

Citește și: Dana Budeanu face publică o înregistrare EXPLOZIVĂ cu Nicușor Dan/ AUDIO

"Este clar că Nicuşor Dan a intervenit că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm" , a declarat Cristi Zărescu, la România TV, în cadrul emsiunii ”Punctul culminant”, moderată de Victor Ciutacu.

"Domnu Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă. A făcut aceste intervenţii cu mult timp înainte. Prima instanţă a fost câştigată de noi, nu m-am simţit ameninţat, dar au fost cinci apeluri în care ne ruga să ne oprim. Domnul Mitrache are grave probleme cu legea, este acuzat în mai multe dosare" , a continuat Cristi Zărescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.