Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Buşoi, declaraţie ŞOCANTĂ despre amplasarea viitorului spital metropolitan: 'Singurul motiv - creşterea valorii imobiliare a zonei '

Cristian-Busoi-2

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a lansat un atac dur la adresa Primarului General, Gabriela Firea. Întreg scandalul a pornit după ce pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti(CGMB) a fost introdus un proiect privind obținerea unui imobil din Pipera pentru construirea unui spital de 2000 de paturi.

"Pe șest, așa cum face cu toate proiectele care ascund câte o năstrușnicie, dna Primar a strecurat pe ordinea de zi a CGMB și un proiect privind obținerea unui imobil din Pipera pentru construirea unui spital de 2000 de paturi. Consider că este o greșeală ca cel mai mare spital din București să fie amplasat în cea mai aglomerată și lipsită de infrastructură zona a Capitalei – Pipera – și de aceea le-am solicitat consilierilor PNL să voteze împotriva proiectului.

De ani de întregi vorbim despre construirea unui spital nou în București și singurul loc pe care îl găsim este Pipera?! Doamna Primar avea obligația să facă o dezbatere publică pentru amplasamentul spitalului metropolitan. Era normal ca bucureștenii să știe unde va fi construit acest spital.

Citeşte şi: DOCUMENT BOMBĂ, semnat de Kovesi. Cum voia şefa DNA să obţină ACCESUL la CONTURILE românilor - FOTO

Pipera este deja o zonă aglomerată și lipsită de infrastructură. Construirea unui spital în acestă zonă va însemna mai multă aglomerație, mai mult blocaj și mai mult timp pierdut, adică exact ceea ce nu avem nevoie atunci când vorbim despre salvarea unor vieți omenești. Singurul argument pentru construirea spitalului în Pipera este creșterea valorii imobiliare a zonei.

Am susținut, încă din 2015, ideea construirii unui spital mare și modern în București. Capitala României are nevoie de o unitate medicală care să fie un reper pentru performanță; dar maniera dubioasă în care primarul Firea începe acest proiect, fără pic de transparență, fără consultare publică, nu duce cu gândul decât la o altă învârteală marca Gabriela Firea, ambalată frumos într-un proiect necesar.", se arată într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Ministru-cheie al Guvernului Tudose, PLÂNGERE PENALĂ împotriva fostului guvern tehnocrat - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.