Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Diaconescu, dezvăluiri EXPLOZIVE în Comisia SIPA: acuzații de ȘANTAJ

Fostul ministru al Justiției din anul 2004, Cristian Diaconescu, a explicat că mapa sa profesională a fost sustrasă din arhiva SIPA și consideră că este unul dintre cei supuși unor presiuni. De asemenea, el a explicat că în cazul anumitor magistrați s-a trecut chiar la șantaj cu aceste documente.

Cristian Diaconescu susține că știe un singur magistrat care a recunoscut că a fost șantajat cu documente din arhiva SIPA. ”Dacă știu vreun magistrat șantajat, da, știu, Corneliu Turianu, Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Diaconescu.

El susține că din arhiva SIPA au dispărut mai multe documente, care ulterior au fost făcute publice. Printre acele documente se aflau mapa sa profesională, a lui Valeriu Stoica, dar și ale altor foști miniștri ai Justiției. ”S-a încercat un fel de presiune, de constrângere sau nu-mi dau seama exact (...) Aș fi foarte curios să știu unde sunt mapele noastre profesionale”, a mai spus Diaconescu.

”Această comisie va fi un moment și un loc interesant să lămurim și acest aspect. Pe mine mă interesează pe unde circulă hârtiile privind viața mea”, a completat fostul ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.