Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone a ajuns la 61 de ani - Mesajul său: Merg înainte și doar înainte pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni

stiripesurse.ro
Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a ajuns la 61 de ani - Mesajul său: Merg înainte și doar înainte pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, își aniversează, pe 15 februarie, ziua de naștere. Mesajul transmis cu ocazia împlinirii vârstei de 61 de ani.

Cristian Popescu Piedone a transmis familiei și cunoscuților un mesaj pe 15 februarie, ziua de naștere. Primarul Sectorului 5 se adresează familiei, dar și celor care îl cunosc, prieteni și celor care i-au fost prieteni. Edilul își transmite mesajul și cetățenilor care i-au fost alături în momentele dificile.

Ce spune în mesajul postat pe Facebook

Parafrazând un film din perioada comunistă, „Angela merge mai departe”, de ziua lui de naștere, Piedone anunță că merge înainte, nu mai departe. Piedone și-a însoțit mesajul de o fotografie în care apare cu soția, adică „jumătatea aleasă de Dumnezeu”.

„A bătut gongul de zi nouă… Născut în luna lupilor, pe 15 Făurar, merg înainte cu Dumnezeu în suflet și cu soarta mereu în umbră… Merg înainte… ca Dâmbovița fără ani în traistă, ca visurile risipite, ca pedepsele ispășite, ca vânturile de munte din copilăria mea moldavă… Merg înainte și doar înainte, ca tinerețea eternă pe care o port în inimă și-n pași, conștient că n-o mai pot atinge…”, și-a început mesajul primarul Piedone.

Mesajul său a făcut referire și la soție, la familie și la cei care i-au fost alături, dar și la cei care l-au abandonat când avea nevoie de ei. A vorbit despre cetățenii care, spune el, l-au ridicat atunci când a fost „în noroi”.

„Merg înainte pentru tine, Iulia, a mea jumătate aleasă de Dumnezeu! Merg înainte pentru familia care-mi este energie și hrană și muză și pavăză și… totul! Merg înainte pentru prietenii care se știu! Merg înainte și doar înainte… pentru prietenii care m-au abandonat pentru alți prieteni… Merg înainte pentru toți oamenii care m-au ridicat și m-au scuturat de noroiul și de ura altor oameni”, a mai transmis Piedone, pe Facebook.

Edilul a evitat să-și dezvăluie vârsta, dar, pentru cei care nu sunt la curent, acesta împlinește, pe 15 februarie, 61 de ani.

„Merg înainte, cum mi-au șoptit ursitoarele, cândva, pe 15 Faurar! Cât împlinesc astăzi? Păi… prea puțin pentru un omuleț născut în luna lupilor…”, a continuat el.

Piedone și-a încheiat mesajul transmițând iubire celor care se știu deja iubiți de el. În încheiere, el se prezintă ca „mereu enigmatic”, dar și soț, tată, socru, bunic și prieten.

„Vă iubesc pe toți cei care știți că vă iubesc! De azi încolo… mai tânăr cu un an, soțul, tatăl, socrul, bunicul, prietenul, hulitul și mereu enigmaticul Piedone”, a mai scris primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.