Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Popescu Piedone s-a întâlnit cu toți angajații din aparatul de specialitate al Primăriei Sector 5 și i-a întrebat ce atribuții au

Captură Antena 3
piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a mers astăzi, 10.11.2020, să cunoască toți salariații din aparatul de specialitate din cadrul Primăriei Sector 5 și a întrebat fiecare angajat în parte ce atribuții are. Cu această ocazie, edilul Sectorului 5 a hotărât ca anumite persoane, cu vechime în funcția publică, să fie promovate temporar pentru continuarea activității. În acest fel, primăria își va putea desfășura activitatea în cele mai bune condiții.

Totodată, după aceste întrevederi, primarul a aflat că majoritatea funcțiilor publice de conducere, atât în aparatul de specialitate, cât și din cadrul DGASPC Sector 5, erau vacante, acestea fiind ocupate prin promovare temporară, din 6 în 6 luni, o practică veche de mulți ani. Primarul a solicitat Direcției de Resurse Umane să demareze de urgență procedura de concurs pentru ocuparea definitivă a funcțiilor publice de conducere. În acest fel, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone își dorește să-i responsabilizeze pe cei care urmează să ocupe aceste funcții.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.