Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu, ipoteză EXPLOZIVĂ despre spionarea lui Kovesi: Cine ar fi plătit

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu spune că operaţiunea Black Cube care o viza pe Laura Codruţa Kovesi ar fi putut fi plătită de cei deranjaţi de anchetele DNA. În acelaşi timp, acesta spune că întreaga acţiune i se pare hilară şi că este greu de crezut că ar fi putut avea şi succes.

„Fiind greu de presupus că e vorba de o acţiune din proprie iniţiativă a acestei firme sau comandată din altă parte, eu cred că e vorba de un sindicat de într-ajutorare. Mai mulţi domni, de pildă domnul Sebastian Ghiţă, domnul Traian Băsescu, domnul Liviu Dragnea, doamna Elena Udrea, domnul Victor Ponta, domnul Remus Truică şi ceilalţi cercetaţi în afacerea retrocedărilor de păduri precum şi majoritatea Parlamentului României mi se pare logic şi firesc să fi pus mână de la mână şi din puţinul lor să-i plătească pe domnii de la Black Cube ca să ce să facă? Ca să o sperie pe doamna Kovesi. Ei, aici chiar că mă umflă râsul. Păi cum să faci? Asta este acţiunea unor tembeli.

Citește și: EXPLOZIV Firma care a spionat-o pe Kovesi face DEZVĂLUIRI URIAȘE

Astfel de acţiuni de intimidare, cu telefoane date la miezul nopţii... Aşa ceva am primit şi eu de-a lungul vremii. Îmi sunt familiare perioadele astea, sunt perioade în care primeşti telefoane de soiul ăsta. Dar aşa ceva se aplică unui jurnalist, de pildă, unei persoane din societatea civilă în legătură cu care poţi să speri că se va speria şi că va comite nişte acte necugetate, va face greşeli şi aşa mai departe. Dar cum să crezi că dacă te apuci să-i presezi în felul ăsta cu ameninţări, să le spargi conturile rudelor foarte apropiate ale doamnei Kovesi – am înţeles că e vorba de tată, de frate şi de fostul soţ, mă rog, persoane foarte apropiate -, cum poţi să speri că nu vei fi detectat încă înainte de a face lucrurile astea? În jurul unei persoane ca doamna Kovesi e de presupus că există un aparat de supraveghere pe toate planurile, inclusiv cibernetic. Deci pare o acţiune hilară ce au făcut aceşti inşi doar în speranţa că în România nu funcţionează serviciile secrete, serviciile de protecţie. Doar aşa, dacă au avut ei informaţii că aici este un sat fără câini total, da, atunci da, ar fi avut sens această operaţiune de intimidare.”, a spus CTP la Digi24.

Citește și: Reacția Ambasadei Israelului la scandalul de spionaj în care e vizată Laura Codruța Kovesi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.