Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi nu mai vrea să audă de Becali: 'Eu nu discut cu el din octombrie 2009. Nu mă interesează sincer de FCSB'

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Vicecampioana României a rămas fără antrenor. Play-off-ul s-a încheiat, Mihai Teja s-a despărțit de clubul patronat de Gigi Becali, iar numele celui care va fi pe banca tehnică a roș-albaștrilor în sezonul următor nu se cunoaște încă, potrivit mediafax.

Ea e FEMEIA care îl poate SALVA pe Liviu Dragnea: Declarația făcută în fața judecătorilor îl poate ACHITA pe liderul PSD

Favorit pentru preluarea FCSB-ului ar fi Edi Iordănescu, dar lista cu antrenori este una mai lungă. Pe aceasta s-ar regăsi și tehnicianul celor de la FC Voluntari, Cristiano Bergodi. Întrebat în cadrul unei conferințe de presă de o eventuală revenire, italianul a precizat că nu este interesat de a doua clasată din Liga 1 Betano.

"Eu nu discut cu Gigi Becali din octombrie 2009. Nu l-am mai văzut şi nu l-am mai întâlnit de atunci de când s-a întâmplat ceva. Nu mă interesează sincer de FCSB sau de celelalte. Mi se pare că acolo ajunge Edi, probabil, nu știu, nu e treaba mea", a spus Cristiano Bergodi. Acesta ar fi fost demis de Becali în anul 2009, după meciul din grupele Europa League, cu Sheriff Tiraspol, încheiat 0-0.

Dăncilă joacă tare în Suceava: promisiuni pentru primari și atacuri la Gheorghe Flutur

Bergodi a ajuns la FCSB în iulie 2009 și a stat pe banca roș-albaștrilor timp de 13 meciuri, până pe 17 septembrie. La FC Voluntari a venit în noiembrie 2018. Gruparea din Ilfov este pe locul cinci în play-out, cu trei etape rămase de jucat în acest sezon. În următoarea rundă, Voluntari va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.