Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Bergodi (Sepsi OSK): Trebuie să jucăm cu inteligenţă cu Olimpija Ljubljana, sunt două manşe

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Cristiano Bergodi, afirmă că echipa sa trebuie să joace cu inteligenţă prima partidă din cel de-a doilea tur preliminar al Europa Conference League la fotbal, cu Olimpija Ljubljana, de joi, având în vedere că vor fi două manşe, anunță agerpres.

"Începem această competiţie împotriva unei echipe din Slovenia şi ne dorim cu toţii să facem un meci bun din toate punctele de vedere. Normal că e un meci care se desfăşoară în două manşe şi atunci trebuie să jucăm cu inteligenţă şi să încercăm să facem un rezultat pozitiv", a afirmat Bergodi, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul italian s-a arătat încrezător în şansele de calificare ale echipei sale: "Am urmărit echipa din Slovenia, este una cu mulţi străini, buni, tehnici şi de viteză. E o echipă bună din campionatul Sloveniei, dar noi suntem încrezători şi credem că se poate face un tur preliminar bun. Dar important este cine merge la sfârşit mai departe. Au şi ei ca toate echipele plusuri şi minusuri".

Bergodi spune că echipa nu este la "turaţie maximă" la acest început de sezon competiţional, dar s-a arătat mulţumit de jocul prestat.

"Jucătorii s-au integrat, dar nu sunt încă la turaţie maximă, încet-încet vom regla totul. E normal ca noi să ne gândim să nu luăm gol, trebuie însă să mai reglăm lucruri, suntem la începutul campionatului. Nu mă îngrijorează însă acest lucru. Sunt sigur că atunci când toţi jucătorii vor fi pregătiţi 100%, echipă va merge mult mai bine. E adevărat că ne dorim să facem o figură frumoasă, dar mai important este să trecem de acest tur preliminar", a mai spus Bergodi.

Jucătorul Bogdan Mitrea a afirmat că împreună cu colegii săi îşi doreşte să scrie istorie pentru gruparea ardeleană.

"Suntem dornici în continuare să scriem istorie pentru acest club. Am reuşit până acum lucruri mari, sperăm în continuare să o facem. Ştim că va fi un duel interesant, dar sunt încrezător, sunt optimist şi ştiu că putem, dacă suntem concentraţi, o să putem să trecem mai departe. E puţin diferit faţă de anul trecut, când a fost debutul nostru în Europa. Emoţiile erau mult mai mari, acum ştim ce înseamnă un duel internaţional, sper să ne ridicăm la nivelul întâlnirii. S-au schimbat multe faţă de anul trecut, e cu totul şi cu totul altceva. Sper să nu ne cu copleşească emoţiile", a declarat căpitanul echipei covăsnene.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va întâlni formaţia slovenă Olimpija Ljubljana, joi, de la ora 21:00, pe Arena Sepsi OSK, în prima manşă a turului doi preliminar al Europa Conference League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.