Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United: Sir Alex Ferguson l-a sunat și l-a convins

Sir Alex Ferguson l-a sunat pe Cristiano Ronaldo și l-a convins să semneze cu Manchester United! Fostul antrenor al lui United s-a implicat personal în transferul portughezului. Mutarea lui Ronaldo de la Juventus la Manchester a fost anunțată pe contul de Twitter al clubului englez.

"Manchester United confirmă că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, urmând ca jucătorul să efectueze vizita medicală, să stabilească termenii şi să obţină viza", a anunţat Manchester United.

Anterior, antrenorul lui Manchester United, Ole Gunnar Solksjaer, s-a arătat favorabil venirii lui Cristiano Ronaldo la echipa sa, dând de înţeles că "diavolii roşii" ar putea încerca să obţină semnătura fotbalistului portughez, transmite AFP.

Citește și: ALERTĂ Cristiano Ronaldo anunță că nu mai vrea să joace la Juventus: Massimiliano Allegri dă toate detaliile - VIDEO

"Noi am avut întotdeauna un contact bun. Ştiu că şi Bruno (Fernandes) a vorbit cu el. Dacă este să plece de la Juventus, ştie că suntem aici", a declarat vineri tehnicianul norvegian într-o conferinţă de presă.

"Nu credeam că Cristiano va pleca. Sigur, au existat speculaţii în ultimele zile", a explicat Solksjaer, care a fost destul de vag.

Citește și: Fotbal - Manchester United intră în cursa pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a evoluat la United între 2003 şi 2009. Sub comanda lui Sir Alex Ferguson, el a câştigat prima sa Ligă a Campionilor în 2008, anul în care a obţinut în premieră Balonul de Aur.

"Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a spus Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

Citește și: Manchester United: Ole Gunnar Solksjaer, favorabil venirii lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo "nu are intenţia să continue la Juventus", a anunţat vineri antrenorul echipei din Torino, Massimiliano Allegri, într-o conferinţă de presă.

Venit în 2018 la Juventus de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo, în vârstă acum de 36 de ani, mai are un an de contract, însă viitorul său a făcut obiectul tot mai multor speculaţii, atacantul nefiind titular în primul meci din noua ediţie de campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.