Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristiano Ronaldo: 'Nu vreau să compar Real Madrid cu Juventus, ambele sunt nişte echipe incredibile şi cluburi fantastice'

cristiano ronaldo portugalia

Cristiano Ronaldo o va întâlni pe fosta sa echipa, Manchester United, în dublă manşă în Liga Campionilor, meciul tur fiind pe Old Trafford, stadionul pe care lusitanul a adus Liga Campionilor în 2007-2008, scrie Mediafax.

Acesta a fost întrebat despre situaţia în care se află Real Madrid, echipa care l-a vândut pe Ronaldo la Juventus. Deţinătoarea Ligii Campionilor nu a mai câştigat de cinci meciuri în toate competiţiile, dar nu a vrut să comenteze situaţia formaţiei în tricoul căreia a cucerit patru baloane de aur: "Nu vreau să compar Real Madrid cu Juventus, ambele sunt nişte echipe incredibile şi cluburi fantastice. Sunt fericit să fac parte dintr-o echipă aşa mare ca Juventus şi este un capitol nou din viaţa mea, după Manchester United şi Real Madrid. Nu este acum momentul să fiu întrebat despre Real Madrid. Nu e treaba mea să vorbesc despre Real Madrid", a spus Ronaldo.

Citește și: Cristiano Ronaldo: 'Sunt foarte emoţionat de revenirea la Manchester'

Ultima reuşita a portughezului a fost chiar în poarta lui Ionuţ Radu (21 de ani), portarul naţionalei de tineret a României, în meciul din Serie A împotriva celor de la Genoa, scor 1-1. A fost primul pas greşit al campioanei Italiei în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.