Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu îl desființează pe Iohannis: Imaginii sale de Rață mecanică i s-au oferit 27 de morți

ion cristoiu

Preşedintele României, Klaus Iohannis e atacat dur după evenimentul tragic petrecut în Clubul Colectiv. Jurnalistul Ion Cristoiu îl face praf pe Iohannis pe blogul său. "Klaus Iohannis a devenit imediat hiperactiv. Imaginii sale de Rață mecanică i s-au oferit pe tavă 27 de morți și 180 de răniți pentru a deveni imagine de Cocoș", a tunat Cristoiu.

Citeşte şi: Dacă TRAGEDIA din clubul Colectiv NU A FOST ACCIDENT?

Tirada lui Cristoiu a continuat: "În locul acestor lucruri normale, Klaus Iohannis, absolut inert, repet, în împrejurări care-i cereau intervenția, i-a chemat la ordin pe membrii Guvernului la Cotroceni pentru a i se da Raportul mai ceva ca Tovarășului. Mult mai grav, așa cum arată chiar Comunicatul, Klaus Iohannis a dat înalte prețioase indicații Parchetului despre cum să se desfășoare ancheta penală.

Citeşte şi: GAFĂ impardonabilă a lui Klaus Iohannis? Ce a făcut președintele în tragedia națională

Jurnalistul spune că demnitarii s-au implicat doar în măsura în care era cerută de Proceduri. „În cazul Tragediei din București, demnitarii și-au avut rostul doar în măsura în care implicarea lor era cerută de Proceduri. Și implicarea lui Gabriel Oprea, și a lui Raed Arafat, și a lui Nicolae Bănicioiu erau cerute din cel puțin două motive: Necesitatea unei coordonări a operațiunilor de salvare și repartizare pe spitale. Necesitatea unei comunicări prompte a informațiilor cruciale în astfel de cazuri”, spune jurnalistul.

Citeşte şi: CUTREMURĂTOR Mărturia unui medic: Sunt un ”șpăgar”! Am salvat vieți

Cristoiu a mai spus că i se pare “uluitor” faptul că vicepremierul Gabriel Oprea, care ținea locului premierului Victor Ponta aflat în avion, și-a început intervenția în direct prin a declara că l-a informat pe președintele Klaus Iohannis. Acesta a continuat spunând că i s-a părut de o „absurditate monumentală”, mai ales că nu a ajutat pe nimeni ca președintele să fie primul care află.

Citeşte şi: Probleme pentru Ion Țiriac: E acuzat de evaziune fiscală

„La prima declarație de la fața locului, Gabriel Oprea s-a grăbit să ne dezvăluie că l-a informat despre Tragedie pe Klaus Iohannis. În împrejurări precum cea de vineri noaptea, Tovarășul trebuie informat primul numai și numai dacă el se numește Nicolae Ceaușescu. Doar într-o dictatură măsurile luate de Autorități în astfel de cazuri depind exclusiv de Conducător. Vineri noaptea, în București, măsurile depindeau numai și numai de capacitatea Autorităților de a trece automat pe proceduri fără a primi prețioase indicații de la Tovarășul. Nu văd prin ce au fost mai bune măsurile în urma faptului că Klaus Iohannis, aflat la Sibiul conjugal, în week-end, a fost informat cu prioritate.”, a declarat Cristoiu.

Citește și: GAFĂ impardonabilă a lui Klaus Iohannis? Ce a făcut președintele în tragedia națională

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.