Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CS Mioveni a ajuns la şapte transferuri perfectate în această iarnă

SportPictures
cs mioveni

Echipa de fotbal CS Mioveni a ajuns la şapte transferuri perfectate în această pauză de iarnă, după ce au semnat contracte, miercuri, jucătorii Shaquill Sno şi Brent Lepistu, potrivit paginii de Facebook a clubului.

Fundaşul dreapta olandez Shaquill Sno (27 de ani) vine de la FC Botoşani, iar Brent Lepistu este un internaţional estonian, de 29 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaş central şi vine de la FCI Levadia, potrivit Agerpres.

Atacantul Bogdan Rusu (32 de ani) a revenit de la FCSB, iar portarul Alexandru Greab (30 de ani) a fost transferat de la FC Argeş.

Alte noutăţi sunt mijlocaşul ofensiv belgian Amine Benchaib (24 de ani), venit de la Kortrijk, mijlocaşul stânga franco-guineean Amadou Diallo (28 de ani) şi fundaşul central centrafrican Dylan Mboumbouni (26 de ani), ambii veniţi de la FK Jerv (Norvegia).

De la CS Mioveni au plecat Dorinel Oancea, Răzvan Trif (ambii la Universitatea Cluj), Alexandru Iacob (Minaur Baia Mare), portarul Iustin Popescu (Concordia Chiajna) şi fundaşul Cornel Ene (FC Hermannstadt).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.