Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cseke Attila a preluat conducerea Ministerului Dezvoltării: 'Vom dispune urgent prelungirea contractelor de finanțare pentru PNDL 1'

Economica.net
investitii fonduri dezvoltare

Cseke Attila (UDMR) a preluat luni conducerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), în urma semnării protocolului de predare-primire a activităţii ministerului de la fostul ministru Ion Ștefan (PNL).

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

În cadrul evenimentului, ministrul Cseke Attila a menționat că prioritățile sale vor fi descentralizarea, recuperarea decalajelor de dezvoltare între regiuni, județe și în interiorul acestora, și, continuarea proiectelor PNDL și construcția de noi creșe.

”În vederea eficientizării serviciilor publice este nevoie de descentralizarea administrației. Pentru a încuraja tinerii să întemeieze o familie avem nevoie de mai multe locuri în creșe, iar în vederea dezvoltării comunităților locale trebuie finalizate măsurile prevăzute de Programul Național de Dezvoltare Locală”, a adăugat Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a adăugat că va dispune urgent prelungirea contractelor de finanțare pentru obiectivele de investiții din PNDL 1.

”Avem nevoie de o execuție bugetară adecvată pentru a nu bloca buna funcționare a autorităților publice locale și județene. Vom finaliza investițiile demarate, și vom implementa unele măsuri noi pentru a veni în ajutorul comunităților locale. Vom dispune urgent prelungirea contractelor de finanțare pentru obiectivele de investiții cuprinse în Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa 1”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.