Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM Bucureşti a fost eliminată dramatic din Liga Campionilor

gsp.ro
Cristina Neagu blocata

Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a remizat duminică, în deplasare, cu formaţia daneză Team Esbjerg, scor 27-27 (12-14), în manşa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor şi ratează astfel calificarea la Turneul Final Four al competiţiei. Pentru a fi prezentă la turneul final de la Budapesta, CSM București trebuia s-o învingă pe Esbjerg la minimum două goluri diferență sau orice victorie la un gol, cu mai mult de 26 de puncte marcate, însă elevele lui Adrian Vasile nu au putut trece de daneze.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Breistol 9 goluri, pentru Team Esbjerg, respectiv Neagu 7, pentru CSM.

În tur, Team Esbjerg s-a impus la Bucureşti la limită, cu 26-25.

Cristina Neagu, golgeter al Ligii Campionilor înaintea acestui meci, încheie participarea în competiţie cu un total de 110 goluri.

Danezele se alătură la Turneul F4 de la Budapesta echipelor Metz Handball, Gyor ETO, cu Crina Pintea în lot, şi Vipers. Gyor ETO a eliminat Brest (21-21, 35-23), Vipers s-a impus în faţa celor de la Krim (32-25, 33-24), iar Metz Handball s-a calificat fără să joace sferturi, după eliminarea din competiţie a echipei ruse Rostov-Don.

În faza grupelor, CSM Bucureşti a încheiat pe locul 5, dar nu a mai disputat meciuri în play-off, adversara din Rusia, ŢSKA Moscova, fiind eliminată din competiţie, la fel ca în cazul celor de la Rostov-Don, astfel că CSM a ajuns direct în sferturile de finală.

CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four la exact şase ani distanţă de când cucerea trofeul, în 8 mai 2016.

Turneul Final Four de la Budapesta va avea loc în 4-5 iunie, cu semifinalele programate în prima zi.

CSM Bucureşti s-a calificat de trei ori la Turneul F4, iar prima dată a şi câştigat trofeul (2016), performanţă urmată de două medalii de bronz (2017 şi 2018).

Deţinătoarea Ligii Campionilor este Vipers Kristiansand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.