Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a comentat vizita lui Zelenski la București: O adunătură de actori cabotini care se cred buni. Deși i s-a dat un rol înspăimântător, reușește să rămână om

Adevărul
CTP-Cristian-Tudor-Popescu

CTP a comentat vizita lui Zelenski la București: O adunătură de actori cabotini care se cred buni. Deși i s-a dat un rol înspăimântător, reușește să rămână om

Cristian Tudor Popescu (CTP) a comenatat vizita lui Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, și faptul că nu a mai susținut discurs în Parlamentul României, așa cum era stabilit inițial.

Cristian Tudor Popescu (CTP) a venit cu două concluzii după vizita lui Zelenski în România. ” Ucraina era probabil ocupată de hoarda rusă și că dacă un om ca el ar candida la președinția României, ar pierde”.

CTP: „O adunătură de actori cabotini care se cred buni, în vreme ce actorul Zelenski, deși i s-a dat un rol înspăimântător de greu, reușește să rămână om”

„Ce s-ar fi întâmplat dacă discursul programat al președintelui Zelenski ar fi fost rostit în Parlamentul României? Ar fi zbierat din bojoci Șoșoacă și gașca lui Simion, agitând telefoane și cartoane. Așa, și? Zelenski ar fi fost cel mult amuzat de maimuțoaica și mistreții lui Putin, când el trăiește de atâta vreme sub amenințarea de a fi ucis de Putin.

Adevăratul pericol ar fi fost altul: prin contrast cu Volodimir Zelenski, ar fi apărut mai clară imaginea de clănțăi mecanici a parlamentarilor români. O adunătură de actori cabotini care se cred buni, în vreme ce actorul Zelenski, deși i s-a dat un rol înspăimântător de greu, reușește să rămână om.

Nu am văzut niciodată un politician atât de suprapus cu sine, adică sincer, în relația cu jurnaliștii. Deși vizibil obosit, Zelenski a ascultat cu atenție reală fiecare întrebare, a vrut să înțeleagă exact înainte de a răspunde. N-a fost nicio clipă obstrucționist, să replice cu ceva despre ploaie când a fost întrebat despre grâne. Sau cu „no comment” și „altă întrebare”. N-a fost nici excesiv de amabil, nu s-a dat „popular”, dar n-a fost nici arogant. S-a dovedit mai direct decât jurnaliștii care l-au întrebat aiurea pe Iohannis de ce nu mai ține… Zelenski discursul în Parlament. Și Iohannis a răspuns la fel de stupid.

Mai sus de toate acestea însă, președintele Ucrainei a transmis tot timpul, lumii întregi, intens, indiferent ce spunea, că își sacrifică viața luptând pentru libertatea și demnitatea ucrainenilor. Că este cu adevărat, cum se numea serialul în care juca înainte de a candida la președinție, „În slujba poporului”.

Cu două concluzii am rămas după vizita lui Volodimir Zelenski: că fără el, Ucraina era probabil ocupată de hoarda rusă și că dacă un om ca el ar candida la președinția României, ar pierde”, a spus CTP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.