Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a fost concediat de postul Digi24: 'Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24'

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunțat că a fost concediat de postul Digi24. CTP susține că postul TV a luat această hotărâre după emisiunea de vineri, 3 iunie, după „diagnosticul pus”, care a fost „considerat mai dăunător pentru imaginea postului decât boala”.

„Diagnosticul – mai dăunător decât boala

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, a spus CTP, pe pagina sa de Facebook.

„Diagnosticul" la care face referire Cristian Tudor Popescu ar putea să fie și referirea la Dumnezeu în emisiune (vezi și: CTP a găsit explicația pentru drama prin care trece omenirea: 'Dumnezeu a îmbătrânit, e orb și a surzit'), însă și critica adusă de scriitor postului Digi24 în urma unei gafe în direct (vezi și: Video - CTP s-a dezlănțuit la adresa Digi 24, după fake news-ul cu propaganda rusească: Este vorba despre o minciună neagră).

Iată mai jos postarea lui Cristian Tudor Popescu și emisiunea la care face referire:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.