Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP: Dacă se ajunge la susținerea lui Raed Arafat, Ludovic Orban s-ar putea să aibă o problemă

CTP

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit, la Digi24, despre posibilitatea ca șeful DSU, Raed Arafat, să fie propus pentru funcția de premier, după ce Guvernul Orban a fost demis în urma unei moțiuni de cenzură.

Citeșete și: Trafic de COȘMAR în Capitală: linia tramvaiului 41 este BLOCATĂ. Pe alte 5 linii nu se circulă

„Dîncu, Pricopie și Socol nu contează. Astea sunt nume de înălțat zmeul. Raed Arafat contează. Dacă s-ar ajunge la o susținere a lui Raed Arafat de către PSD, Pro România și se mai găsește cineva, s-ar putea să aibă o mare problemă dl Orban, pentru că Raed Arafat își păstrează în continuare priza la public. Altfel ar fi fost dat afară de lungă vreme, după evoluțiunile sale din campania electorală și după filmul cu ce s-a întâmplat la Colectiv. Ar fi trebuit dat afară după situația politică – nu vreau să vorbesc aici despre darea afară sau nedarea, demisie sau... nu – în mod normal ar fi speculat asta noua putere, pentru că Raed Arafat e PSD-ist, pentru a-l da jos”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Numele său se afla printre cele vehiculate, alături de Remus Pricopie, Vasile Dîncu și Cristian Socol, pentru a fi propuse de PSD și Pro România, la consultările de la Cotroceni. Între timp, Marcel Ciolacu și Victor Ponta au anunțat că vor merge la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, cu propunerea ca premier să fie numit Pricopie.

Șeful statului a spus, pe de altă parte, că va anunța joi pe cine va numi premier și că dorește în continuare alegeri anticipate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.