Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre VICTORIA Simonei Halep: A avut ceva în plus - INIMA. A câștigat cu inima. A avut o adversară extrem de tăioasă

Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu sustine că Simona Halep a câștigat meciul cu Sofia Kenin avand in plus inima. Jurnalistul s-a declarat impresionat de jocul adversarei Simonei Halep.

"Simona a avut ceva in plus : inima. A castigat acest meci cu inima. A avut o adversara extrem de taioasa. E a doua ora când o vad pe Sofia Kenin jucând si m-a impresionat. O jucatoare agresiva, curajoasa, cu o tehnica foarte buna si care,  foarte flamanda de victorie, a exercitat o presiune psihica formidabila asupra Simonei (..) Simona a fost de un calm pe care il asteptam. Va spuneam, dupa meciul anterior, ca aceasta victorie o poate duce foarte sus ca e relaxata, nu ii e frica de infrangere, de aceea a castigat astazi.In momentele foarte dificile (..) Simona a rezistat, s-a regrupat, a reluat in setul doi. Kenin a jucat extraordinar avand mai multa initiativa, riscând mai mult decat Simona. A avut si ceva noroc si a ajuns la 4-2 . Aici m-am indoit., am vazut-o pe Simona obosita, mai mult psihic. Dupa care a aplicat ce i-a transmis Florin Segărceanu cu un gest, i-a facut un gest cu mana, de val, de saritura in apa, cu palma, ceea ce inseamna "curbeaza-i loviturile, umfla-i mingile", ceea ce a si facut si Kenin a inceput sa greseasca, a declarat jurnalistul la Digi24.

Citeste si Îngrijorări după dezbaterea din Parlamentul European: 'Președinția României la Consiliul UE nu trebuie confiscată de campania electorală'

Referitor la faptul că Simona Halep nu are, la acest moment, un antrenor oficial, Cristian Tudor Popescu a remarcat că sportivei "ii lipseste acest sprijin".

Simona Halep s-a calificat în turul III la Australian Open, după un meci maraton cu americanca Sofia Kenin. În turul III, Simona Halep va juca cu Venus Wiliams.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.