Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, după anunțul lui Iohannis: 'Putea să-l facă pe 1 mai, pe 10 mai. De ce atât de devreme?'

www.digi24.ro
CTP

Cristian Tudor Popescu a spus, miercuri, că anunțul președintelui Klaus Iohannis privind o ușoară relaxare a restricțiilor de circulație după 15 mai este o compensare a discursurilor dure de până acum.

„A fost o ieșire de imagine a președintelui, care vine după intervenția foarte dură în legătură cu carantinarea forțată a personealor peste 65 de ani, vânturată în spațiul public în ultimele zile, și vine după intervențiile cam toate dure, însă corecte. A simțit nevoia acum să compenseze într-un fel asprimea de până acum cu acest anunț, cu mai bine de 3 săptămâni. Putea să-l facă pe 1 mai, pe 10 mai. De ce atât de devreme? Pentru a detensiona starea opiniei publice după aceste discursuri foarte aspre și de a da o perspectivă oamenilor, o speranță, că lucrurile, măcar în privința libertății de mișcare, se vor îmbunătăți”, a spus gazetarul.

Citește și: Klaus Iohannis: 'După 15 mai românii nu mai trebuie să aibă asupra lor declarația pe propria răspundere'

CTP a  mai spus că „există o prevedere care ar trebui ridicată de mâine: acel interval 11:00-13:00, în care e permisă ieșirea la cumpărături” pentru pensionari.

„S-a dovedit ineficientă, oamenii s-au înghesuit, au fost destui cei care nu aveau 65 de ani și au venit în acest interval. E un interval prea scurt pentru niște oameni, unii mult în vârstă, e nepotrivit. Vom avea temperaturi de 25 de grade, care la ora prânzului sunt cele mai mari.

Ar trebui înlocuit măcar intervalul orar, o sugestie, schimbat de la 8:00 la 11:00 și nu intervalul de la prânz. Asta nu poate să aștepte, ar trebui schimbat imediat”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.