Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, despre noul incident cu Nicușor Dan: Aici avem o reeditare în mic a ceea ce s-a întâmplat pe 10 august în Piața Victoriei

Digi24
CTP Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu (CTP) a apreciat vineri la Digi24, despre evenimentele de la conferința de presă susținută de Nicușor Dan în Sectorul 5, când mai multe mașini ale firmei de salubritate l-au claxonat și stropit cu dezinfectant, că reprezintă un caz similar, respectând proporțiile, cu ce s-a întâmplat pe 10 August la protestele anti-PSD din Piața Victoriei.

„Îi face un serviciu PSD-ul cu astfel de manifestări. Mie mi se pare altceva demn de remarcat, foarte important. Aici avem o reeditare in mic a ceea ce s-a intamplat in 10 august pe 10 august in Piata Victoriei. Ce faceau oamenii pe 10 august? Spuneau niste lucruri critice la adresa unei puteri. Si ce s-a adus impotriva lor? Masini cu tunuri de apa, acum tulumbe cu dezinfectant. Si locul jandarmilor a fost luat de mustață ăla (...) De ce au fost batuti si gazati oamenii in piata? Sa nu mai strige ce strigau. Asa a facut si Badulescu cu dulapul. Fiecare cu ce poate. Acelasi mecanism (...) Ce imi spune mie asta este ca Dragnea este liber, merge prin PSD in continuare. Aceste actiuni sunt cat se poate de demne de Dragnea”, a declarat Cristian Tudor Popescu (CTP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.